marți, 2 aprilie 2013

Primele impresii despre despre HTC ONE

Video cu primele impresii despre smartphone-ul HTC ONE. Va oferim si link din magazinul online EMAG de unde il puteti cumpara.

Il puteti cumpara de la EMAG

Descriere de la producator
Partenerul tau de distractie cu procesor quad-core
 Puterea deosebita quad-core iti ofera posibilitatea de navigare extrem de rapida pe internet, calitate deosebita a fotografiilor si interactiune reala in timpul jocurilor - totul pe un ecran HD imens de 4,7 inci. La acestea se adauga camera extraordinara care capteaza fiecare moment in fotografii clare, avand culori vii si extrem de frumoase.

Performante quad-core fara egal
 Datorita unui chipset quad-core puternic, interactiunea este mult mai rapida in timpul navigarii pe internet sau a jocurilor si acestea se desfasoara fara intreruperi.


Capteaza fiecare moment in timp real
 Evita cu usurinta ecranul de blocare care permite accesul instantaneu si fotografiaza rapid, cu declansare fara intarziere. Poti face o fotografie chiar si in timp ce inregistrezi video in HD.

Ecran de blocare activ
 Accesezi aplicatiile preferate cu o simpla atingere si ai la dispozitie 4 comenzi rapide pentru a face acest lucru. Configureaza-ti telefonul astfel incat sa ai acces rapid la informatii despre bursa, actualizari privind starea vremii sau starea persoanelor preferate de pe Facebook. Sau consulta dintr-o privire lista de activitati si evenimentele.

Cea mai buna experienta de navigare din categoria sa
 Profita de continut imbogatit HTML5 si Flash cand esti in deplasare. Iar functia Rearanjare text ajusteaza textul in functie de latimea ecranului, astfel incat nu va mai fi nevoie de panoramare stanga sau dreapta. Functia Citeste mai tarziu salveaza o copie a paginii accesate, pe care o poti citi mai tarziu, fara conexiune la internet.

Multitasking dinamic 
 Multitasking-ul nu a fost niciodata mai simplu ca acum. Vizualizeaza aplicatiile utilizate recent, cu ajutorul noului design multi-panou. Cu numai 3 atingeri poti comuta rapid intre ultimele 2 aplicatii utilizate. Nu mai trebuie sa accesezi „Aplicatii recente” pentru a gasi aplicatiile pe care tocmai le-ai utilizat.

Integrare Dropbox 
 Partajeaza fisierele care sunt prea mari pentru a putea fi atasate la un e-mail, prin simpla trimitere a unui link al folderului Dropbox. Accesati Dropbox direct din aplicatiile Office. Documentele, foile de calcul si prezentarile pot fi editate si salvate in mod automat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ultimele articole