luni, 3 decembrie 2018

Ziua EMAG 2018 aduce reduceri de 10 milioane de lei

Maine 4 decembrie 2018, magazinul EMAG implineste 17 ani de existenta si oganizeaza promotia cu reduceri denumita Ziua EMAG care aduce reduceri de preturi de 10 milioane de lei. Magazinul baga la promotia de Ziua Emag reduceri la produse electronice si non electronice.


La categoria de produse electronice, magazinul EMAG reduce preturile la produse precum tablete, telefoane smartphone, televizoare, calculatoare, laptopuri, console pentru gaming, produse audio, video, foto si nu in ultimul rand, produse din categoria electrocasnice mici si mari.


La partea de non tehnologie, Emag reduce preturile in promotia de Ziua EMAG la produse precum cele fashion, carti, jucarii pentru copii si bebelusi si produse de bricolaj si pentru casa.

Emag a realizat si un ghid care sa ajute clientii sa aiba o experienta mai placuta si sa comande mai usor si mai rapid produsele dorite de Ziua EMAG. Iata ghidul mai jos.

1. Pregateste lista cu produsele favorite
Afla ce isi doresc cei dragi si oferale cele mai potrivite cadouri. Adauga produsele in lista de favorite, sa le comanzi simplu si rapid.

2. Conecteaza-te in contul tau
Nu uita sa te conectezi de asta seara in contul tau EMAG, sau daca inca nu ai, creaza-ti un cont EMAG AICI.

3. Salveaza cardul in contul EMAG
Salveaza datele cardului tau bancar in contul de client EMAG, in Cardurile mele.Vei comanda si mai repede produsele dorite, in deplina siguranta.
Sigur, daca preferi, poti plati si numerar.

4. Foloseste codul aniversar
Marti, 4 decembrie, ai si oferte grozave si extra reduceri prin codul eMAG17ani.

Contorul iti va arata cat mai este pana se termina promotiile, asa ca nu ezita sa profiti de ofertele zilei!

Vezi mai multe detalii.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ultimele articole