duminică, 10 noiembrie 2013

Reducere 15% la masina de spalat rufe Gorenje W6202S - EMAG

O noua reducere ne face cu ochiul de la EMAG. Este vorba de reducerea de 15% aplicata la masina de spalat rufe Gorenje W6202S cu capacitate de spalare de 6 kg, 1000 de rotatii pe minut si clasa energetica A+.


Detalii complete si pret la EMAG


Descriere masina de spalat
Protectie pentru copii
 Usa nu poate fi deschisa pe timpul ciclului de spalare, iar modelele Premium sunt echipate si cu o usa Ultra Rece (UCD) – un strat de plastic suplimentar care acopera geamul de la usa va protejeaza de arsuri. Panoul de comenzi poate fi blocat doar daca apasati pe buton.

Treceti de la 40 la 30 °C si deveniti Eco
 Detergentii eficienti si programele moderne de spalare ofera acum rezultate excelente chiar daca spalati la temperaturi mai mici. In loc sa alegeti programul 40°C puteti alege programul de spalare la 30°C si veti economisi cu 40% mai mult curent. Rufele care sunt mai putin murdare vor fi improspatate si se vor pastra mai mult timp.

Sistemul de economisire a detergentului (DSS)
 Masinile de spalat Gorenje sunt echipate cu un sistem special, ecologic, care previne pierderea detergnetului atunci cand se face alimentarea cu apa. Astfel veti ecomisi cu pana la 20% din costurile pentru detergent si veti proteja mediul inconjurator.
 
Tehnologia UseLogic
 Tehnologia UseLogic® se bazeaza pe cateva solutii inovatoare, care optimizeaza procesul de spalare, economisind in acelasi timp energie si timp. Senzorii inteligenti monitorizeaza permanent puritatea apei si cantitatea de spuma din masina de spalat si adauga cicluri de clatire suplimentare daca este necesar. La fiecare ciclu nivelul de apa este adaptat in functie de tipul de incarcatura. In acest fel, rufele si materialele sunt curatate eficient si delicat de fiecare data.
 Si uscatoarele Gorenje sunt echipate cu tehnologia inteligenta UseLogic®. Senzorul de umiditate va monitoriza continutul de umezealp din rufe si va regla timpul de uscare. Atunci cand se ajunge la nivelul de uscare dorit, uscatorul se va opri automat, pentru a nu se supra-incalzi. Conform optiunii selectate, rufele pot fi usor umede sau uscate pentru calcat, partial uscate, uscate pentru dulap sau super-uscate. Continutul de umezeala poate fi monitorizat pe afisaj, pe toata durata ciclului de uscare.
 
Managementul spatiului este mai usor de facut cu modelele Slim de 44 cm
 Daca traiti singur(a) sau aveti o familie mica, sau o baie mica, modelele de spalat Gorenje Slim au o adancime de numai 44 cm, ceea ce va va ajuta daca aveti putin spatiu. Usa larga, cu diametru de 34 de cm va va ajuta sa incarcati si sa descarcati usor cuva cu pana la 6.5 kg de rufe. in rest toate caracteristicile raman la fel ca la produsele de 60 cm.

Dispersorul de detergent
 Masinile de spalat Gorenje Premium Touch sunt echipate cu un sertar pentru detergent care aluneca automat spre exterior doar la atingerea unui buton. Acest sertar functioal si usor de curatat are trei compartimente pentru ca Dvs. sa puteti determina exact ce tip de detergent folositi si cat.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ultimele articole