marți, 2 aprilie 2013

Review Asus Google Nexus 7

Va prezentam un review video al tabletei Asus Google Nexus 7. In plus va oferim si link de unde puteti sa cumparati tableta Asus Google Nexus 7.

Asus Google Nexus 7 la EMAG


Descriere Asus Google Nexus 7
Simplu. Frumos. Dincolo de Inteligent.
 Marca Nexus reprezinta un dispozitiv premium bazat pe Android care ofera cea mai buna experienta Google disponibila pe o tableta. Nexus 7 este cel mai recent dispozitiv Google Nexus si prima tableta ce include Android 4.1 Jelly Bean. Aceasta combina software-ul cel mai avansat Google cu hardware-ul de ultima ora ASUS.

Display uluitor de 7 inch 
 Cu un ecran high-definition 1280 x 800, Nexus 7 aduce la viata aplicatii, jocuri, carti si filme. Noua tehnologie ASUS TruVivid imbunatateste claritatea culorilor si luminozitatea, in timp ce panoul IPS ofera efecte vizuale clare si detaliate cu unghiuri de vizualizare ultra-largi de 178 grade. Cu ecranul rezistent la zgarieturi Corning Fit Glass si un design cu textura care previne alunecarea din mana Nexus 7 este incredibil de robust.

Proiectat pentru jocuri
Nexus 7 a fost creat pentru gamerii mobili. Cu procesorul NVIDIA Tegra 3 quad-core, totul este mai rapid - paginile web se incarca mai repede, gameplay-ul este neted si receptiv si rularea de aplicatii multiple este foarte usoara.

Creat pentru Google Play
 Nexus 7 a fost adaptat pentru Google Play, punand tot divertismentul chiar in mana ta: cea mai mare colectie din lume de eBooks, milioane de melodii, mii de filme si emisiuni TV, precum si o selectie tot mai mare de reviste - plus peste 600.000 de aplicatii si jocuri .

 Nexus 7 utilizeaza hardware-ul de ultima ora ASUS. Este cu adevarat durabila chiar si pentru cei mai pretentiosi utilizatori, oferind pana la 9.5 ore de viata a bateriei intr-o forma eleganta, subtire de doar 10.5 mm si doar 340 g in greutate. Ea are portabilitatea unei carti, dar cu un plus de confort prin conexiunea la o lume intreaga de divertisment digital.

Cea mai populara platforma mobila din lume
 Cu notificari mai inteligente care va permit sa raspundeti rapid si noi widget-uri, Android 4.1 Jelly Bean este acum mai rapid si mai intuitiv ca niciodata.

Vedeti aici review-ul realizat de George Buhnici
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ultimele articole