marți, 2 aprilie 2013

Review televizor Philips 55PFL8007K/12 - 8000 Series


Va prezentam review-ul televizorului LED 3D Smart TV Philips 55PFL8007K/12 din seria 8000. Va aratam si magazinul de unde puteti sa-l cumparati.

Cumpara Philips 55PFL8007K/12 de la Emag

Iata si review-ul video realizat de George Buhnici


Decriere Philips 55PFL8007K/12
Ambilight Spectra XL
 Adaugati o noua dimensiune experientei dvs. de vizionare cu Ambilight Spectra XL. Aceasta tehnologie brevetata de la Philips mareste ecranul proiectand pe peretele din spate un halo de lumina din ambele laterale ale partii din spate a televizorului. Ambilight regleaza automat culoarea si intensitatea luminii pentru a corespunde imaginii televizorului. Gratie functiei de adaptare la perete, culoarea luminii este perfecta, indiferent de culoarea peretelui.

O diversitate de aplicatii online, si filme de inchiriat
Inchiriati filme direct de pe televizor de la maagazinele online video, vizionati programe de televiziune recuperate de pe canalele dvs. preferate si bucurati-va de o selectie bogata de aplicatii online cu Net TV. Puteti de asemenea naviga peste tot pe Internet.

Wi-Fi integrat 
 Cu Wi-Fi integrat in televizorul dvs. Philips, puteti accesa o varietate bogata de continut cu Smart TV wireless, acasa.

3D Max Clarity 700
 Bucurati-va de claritate uimitoare Full HD 3D pe televizorul dvs. Philips. Utilizand tehnologia Active 3D, 3D Max Clarity 700 ofera o experienta de vizionare 3D de neegalat la rezolutie mare si claritate perfecta a miscarii. Puteti chiar converti orice continut 2D in continut 3D impecabil si in culori vii.

Conversie 3D
 Vizionati intreaga dvs. colectie de filme in format 3D impecabil si in culori vii – chiar si filmele clasice alb-negru. Philips ofera conversie de inalta calitate in timp real pentru orice continut 2D la atingerea unui buton. Asigura afisarea subtitrarilor la o profunzime constanta si elimina erorile precum aparitia fundalului in prim-plan.

Perfect Motion Rate (PMR) 800Hz pentru claritate extraordinara a miscarii
Perfect Motion Rate (PMR) 800Hz permite reproducerea miscarilor cu o claritate superba, producand imagini clare si vibrante in filmele cu actiune rapida. Noul standard PMR Philips reda vizual efectul combinat al celei mai rapide rate de refresh a ecranului, HD Natural Motion si o formula unica de procesare, pentru o claritate de neegalat a miscarii.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ultimele articole