miercuri, 22 ianuarie 2014

Review video "LG G Flex" 4G

Review video la telefonul mobil smartphone LG G Flex 4G cu procesor Qualcomm Snapdragon 800 Quad Core, frecventa de 2260 MHz, memorie RAM de 2 GB si memorie interna de 32 GB.

Telefonul are un pret de aproximatix 3.000 de lei.
Saptamana aceasta telefonul are o reducere de 150 de lei in magazinul online EMAG.

Review-ul video la telefonul LG G Flex 4G este realizat de George Buhnici.


Descriere
Design ergonomic curbat
LG G Flex urmeaza curbura naturala a fetei, sporind calitatea vocii si a sunetului prin reducerea distantei dintre difuzoare si gura sau ureche. Conturul iti permite sa manevrezi mai usor si sa incapa perfect, proiectat cu un design ergonomic si portabil.
Buton lateral intuitiv
Desing-ul butonului lateral al telefonului LG G Flex permite navigare facila si naturala. Pozitionarea aleasa este sub degetul index cand este tinu in mana, fiind usor de manevrat cu control al volumului si shortcut-uri.
Afisaj curbat POLED de 6.0 inch
Display-ul inovativ al G Flex-ului inconjoara conturul ochilor, furnizand claritate la un unghi optim - pentru o experienta vizuala panoramica deosebita.

Prima baterie curbata din lume
LG a creat prima baterie curbata din lume pentru a completa design-ul curbat si subtire a telefonului LG G Flex. Dispune de o baterie de 3500 mAh pentru a oferi suportul necesar activitatilor zilnice.
Camera foto performanta
Camera de 13MP capteaza momentele perfecte cu imagini de noapte stralucitoare si detalii clare, fiind ideal pentru a capta amintiri pe un ecran mare.
Ecranul Swing Lock
Interfata utilizatorului este un echilibru intre arta si functii, furnizand o experienta deosebita cu blocarea ecranului si efecte ale deblocarii cu sunet contextual.
Dual Window
Dual Window imparte ecranul in doua sectiuni, permitand o buna vizualizare a fiecarei sectiuni pentru un multitasking usor pe un ecran mare.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ultimele articole